Onlangs heb ik een nieuwe garagedeur aangeschaft. Het heeft een behoorlijk tijd geduurd voordat de garagedeur uiteindelijk geïnstalleerd was. We hebben de tijd genomen om een garagedeur uit te kiezen en zijn uiteindelijk blij met het resultaat. Lees verder om te kijken hoe wij het aangepakt hebben.

Sinds een aantal weken hebben we een nieuwe garagedeur gekocht en deze zelf geïnstalleerd. Dit is niet voor iedereen weggelegd en het neemt veel tijd in beslag. Voor sommige kan het daarom een goed idee zijn om het installeren van de garagedeur uit te besteden.

Garagedeur zelf installeren

Als je een beetje handig bent kun je er voor kiezen om een garagedeur zelf aan te leggen. Aan de hand van Youtube filmpjes kun je een behoorlijk eind komen. Het nadeel van zelf een garagedeur installeren is dat je geen garantie hebt over de installatie van de garagedeur. Over het algemeen is het een stukje eenvoudiger om een gewone garagedeur aan te leggen. Kies je voor een elektrische garagedeur dan wordt het uiteraard een stukje lastiger.

Een nieuwe garagedeur kopen

Een nieuwe garagedeur kopen kan via een winkel of via het internet. Het voordeel van een winkel is dat je ter plekke advies van de verkoper kunt krijgen en dat garantie vaak wat makkelijker geregeld is. Het nadeel is dat je vaak de hoofdprijs betaald. Het is natuurlijk maar net wat je zelf wilt. Ook is het mogelijk om voor een tweedehandse garagedeur te kiezen. Maar als je er geen verstand van hebt, is het lastig te zeggen of de tweedehandse garagedeur nog van kwaliteit is. Daarom is het vaak beter om op safe te spelen en voor een nieuwe garagedeur te gaan.

Posted in: blog.
Last Modified: augustus 12, 2016