CV ketels

Uw CV-ketel is essentieel voor de verwarming binnen uw woning! Aangezien u er zeker in de koude dagen warm bij wilt kunnen blijven zitten, is het onderhoud aan CV-ketels van groot belang. U moet er immers niet aan denken, dat deze op een winterse dag uitvalt. Toch vergeten veel mensen dit of hebben ze niet de juiste partner voor een degelijk onderhoud aan de CV-ketel. Met installatiebedrijf De Bruijn B.V. heeft u die partner bij deze gevonden! Met een jarenlange expertise in het onderhouden en installeren van CV-ketels in woningen en bedrijfspanden, kunnen wij u helpen bij het draaiende houden van uw verwarming. Mocht er iets fout zitten in uw CV-ketel, dan komen we dit direct verhelpen.

Installatie en onderhoud
Installatiebedrijf De Bruijn B.V. richt zich zowel op het installeren als onderhouden van CV-ketels in woningen en bedrijfspanden. Voorafgaand aan de installatie van een CV-ketel nemen we de mogelijkheden met u door, zodat u een goed beeld heeft van de opties en achteraf altijd de juiste keuze heeft gemaakt. Wilt u bijvoorbeeld een losse CV-ketel gecombineerd met een boiler, die u bijvoorbeeld al heeft? Of krijgt juist een combiketel, die zowel de verwarming als de warmwatervoorziening in uw woning reguleert, de voorkeur?

Voor een nieuw te bouwen woning zou een combiketel logischer zijn, omdat het vaak energiezuiniger is en u slechts een apparaat hoeft te onderhouden. Een ouder huis heeft vaak echter al een boiler, waardoor het niet noodzakelijk is om beide apparaten te vervangen.

Meer weten? Wij helpen u op weg!
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het installeren of onderhouden van uw CV-ketel of combiketel door installatiebedrijf De Bruijn B.V.? Of bent u benieuwd naar de verschillen tussen deze ketels? Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U bereikt ons via de vermelde kanalen op onze website.

Meer informatie overeen zuinige CV ketel lees je op EnergieAanbieding.nl