Dakbedekking

Dakbedekking is vanzelfsprekend essentieel op een plat dak, het voorkomt vervelende lekkage en daarmee ook andere vormen van schade aan uw woning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rottende plekken in het houtwerk, schimmel, enzovoorts. Naast een goede kwaliteit dakbedekking is ook het onderhoud aan de dakbedekking essentieel om lekkage tegen te gaan. Scheurtjes of kleine gaten moeten zo snel mogelijk herkend en gedicht worden. In installatiebedrijf De Bruijn B.V. heeft u een geschikte partner om dit werk voor u uithanden te nemen. Wij leggen niet alleen dakbedekking, maar we kunnen het ook voor u onderhouden!

Soorten dakbedekking
Er bestaande verschillende materialen om uw platte dak te bedekken, maar EPDM dakbedekking is veruit de populairste variant. Deze dakbedekking is sterk en makkelijk te onderhouden! Wanneer u de dakbedekking door installatiebedrijf De Bruijn B.V. laat leggen, weet u zeker dat dit naar behoren gebeurd en netjes wordt afgewerkt met een deklijst. Met deze deklijst vermijdt u de schadelijke invloed van het zonlicht op de dakbedekking en het verschil in uitzetting tussen de ondergrond en bedekking. De kans op lekkage en scheurtjes in het materiaal worden hiermee zo goed mogelijk geminimaliseerd.

Bent u van plan om naast de dakbedekking ook andere zaken aan te pakken, zoals een nokverhoging. Zorg dat de toekomstige aannemer dit weet zodat bijvoorbeeld de offerte voor nokverhoging meegenomen kan worden in de totale offerte en u eventueel kosten kunt besparen.

Ook is het mogelijk om uw dak te laten ontmossen. Lees meer over dakbedekking ontmossen op mijn-dakwerker.be.

Meer weten? Wij helpen u graag!
Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot het leggen van dakbedekking op uw platte dak door installateur De Bruijn B.V.? Of wilt u meer weten over het onderhoud wat wij voor u kunnen uitvoeren? Onze medewerkers staan u graag te woord via de kanalen op onze website. Mocht u uw dak zelfs willen omtoveren tot dakterras, dan verwijzen we u graag door naar Fihuma Plus.