Sanitair

De badkamer is een essentieel onderdeel van uw woning, u komt er dagelijks en wilt er rustig kunnen douchen en in bad of naar het toilet kunnen gaan. Wellicht ben u momenteel opzoek naar een nieuw interieur van uw badkamer of wilt u losse elementen vervangen. Met het sanitair van installatiebedrijf De Bruijn B.V. heeft u keuze uit een ruim assortiment, daarbij kunt u rekenen op ervaren monteurs die het sanitair direct bij u kunnen installeren. Of u nu zoekt naar een nieuw toilet, een nieuwe douchekop of een totaaloplossing, De Bruijn B.V. levert u in vrijwel alle gevallen een oplossing die aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren.

Ruim assortiment
Iedere badkamer heeft een eigen identiteit, wellicht geeft u de voorkeur aan een donkere stijl, een moderne of juist een heel klassieke variant. Om in al deze wensen te kunnen voorzien, biedt De Bruijn B.V. een ruim assortiment aan sanitaire voorzieningen aan. U kunt hierbij denken aan verschillende kleuren, bij bijvoorbeeld het bad en het toilet, maar ook aan verschillende stijlen. Dat laatste zien we terug in de kranen, spiegels en eventuele kastjes.

Ook de functionaliteit van sanitaire voorzieningen verschilt! Wilt u een normale standaarddouchekop, of wilt u bijvoorbeeld een massagedouche? De laatste vorm heeft een ontspannende werking, wat het nog fijner maakt om een warme douche te nemen na een dag werken of in de ochtend. Voor het bad heeft u eveneens de keuze uit meerdere optionele functionaliteiten, als een generator voor bubbels, een massagestraal, enzovoorts. Op basis van uw persoonlijke voorkeuren, kunnen we samen zoeken naar de oplossing die hier het beste op aansluit.

Onderhoud en service
Bij installateur De Bruijn B.V. kunt u rekenen op een uitgebreide service! Dit geldt zowel voor de installatie van nieuwe elementen in uw badkamer, maar ook bij het onderhoud van uw huidige sanitaire voorzieningen. Wij werken enkel met medewerkers die beschikken over een jarenlange ervaring in het vak en daadkrachtig te werk kunnen gaan. Zo kunt u vertrouwen op een correcte en snelle uitvoering van uw werkzaamheden.

Meer weten? Wij staan voor u klaar!
Wilt u meer weten over de mogelijkheden, die installatiebedrijf De Bruijn B.V. voor u te bieden heeft op het gebied van sanitaire voorzieningen? Of wilt u bijvoorbeeld een geheel vrijblijvend advies over de beste optie voor het sanitair in uw badkamer? Onze medewerkers staan dagelijks voor u klaar om uw vragen te beantwoorden! U bereikt ons via de kanalen op onze website.