Wilt u voor uw woning of bedrijfspand een vloer waar u jarenlang plezier van heeft? Overweeg dan eens een vloercoating van polyurethaan, een uit aardolie gewonnen grondstof waarmee een duurzame vloer kan worden gelegd waar u weinig tot geen onderhoud aan hoeft te plegen maar die wel een zeer groot woon- en werkcomfort biedt.

Een vloercoating is zeer geschikt om te combineren met vloerverwarming en ook van zichzelf heeft deze ondergrond de eigenschap warmte vast te houden wat het woongenot nog extra vergroot. Door gebruik te maken van vloercoating creëert u eenheid in uw interieur, het is eenvoudig om de vloer in diverse ruimtes zonder drempels te laten doorlopen. Vloercoating is ook geschikt voor keukens, toiletruimtes en badkamers doordat de vloer waterdicht is en vloeistoffen er dus niet in door kunnen dringen.

Slaapkamers


Doordat vloercoating in verschillende varianten is te verkrijgen is deze ook bij uitstek geschikt voor slaapkamers en ruimtes waar kinderen spelen. Er zijn zachte vloercoatings beschikbaar die het verblijf zeer aangenaam maken en kinderen veilig laten spelen. Daarnaast zorgt de eenvoudige reiniging van vloercoating ervoor dat ongelukjes niet voor blijvende vlekken zorgen.

Adviseur voor meer informatie


Vloercoating kan worden gelegd in vrijwel iedere gewenste kleur, zodat bij elke smaak en ieder interieur een passende vloer te vinden is. Een adviseur kan bij u thuis of op kantoor langskomen om uw specifieke situatie en wensen te inventariseren en vervolgens tot een advies op maat te komen. U heeft gegarandeerd jarenlang plezier van uw vloercoating.

Posted in: blog.
Last Modified: december 31, 2015