L-stenen zijn stenen elementen in de vorm van de letter L, het zit al in de naam. Deze stenen kun je gebruiken in de tuin. De l-vorm is handig omdat de hoek zorgt voor stabiliteit en je kunt in een handomdraai een mooie afbakening maken.

Betonnen L-stenen

De elementen zijn van beton gemaakt, wat betekent dat ze stevig zijn en alle weersomstandigheden kunnen weerstaan. Ze blijven dus mooi en zijn niet gevoelig voor rot, wat bij hout wel vaak voorkomt, en ze verweren niet. Beton is een ideaal materiaal voor l-stenen, omdat het een natuurproduct is en zich goed in de gewenste vorm laat gieten. L-stenen hebben een lange en een korte kant, wat betekent dat de multi-inzetbaar zijn. Wil je een hoger wandje, zet de stenen dan op de korte kant naast elkaar. De strakke uitstraling zorgt ervoor dat je je tuin in een handomdraai in een prachtig paradijsje verandert. Je kunt ook variëren in afmetingen. Daarmee creëer je een speels effect in je tuin.

Overige producten

L-stenen zijn op L-stenen.be in verschillende afmetingen te koop. Naast l-elementen kun je ook andere betonelementen, betonpoeren, keerwanden, muurafdekkers, traptreden en l- en u-elementen bestellen. Alle producten zijn gemaakt van het beste beton zodat je weet dat ze lekker lang meegaan.

Posted in: blog.
Last Modified: januari 12, 2016