Een nieuwe vloer is pas af wanneer er een beschermende vloercoating overheen zit. Bij voorkeur een vloercoating van Epoxywinkel.nl. Hier vind je namelijk betrouwbare producten op het gebied van vloercoating. Deze producten zijn niet alleen zeer gebruiksvriendelijk, maar op Epoxywinkel.nl zijn ze ook nog eens heel voordelig verkrijgbaar.

3 opties om te bestellen

Op Epoxywinkel.nl heb je 3 verschillende mogelijkheden om vloercoating te bestellen. Een populaire manier is om het te laten plaatsen door een gecertificeerd vakman. Er staat namelijk een team van professionals voor je klaar, stuk voor stuk ervaren in het plaatsen van vloercoating. Voor de doe-het-zelver is het ook mogelijk om de vloercoating zelf te plaatsen. Je kunt er voor kiezen om de vloercoating per blik te bestellen, maar per vierkante meter kan ook. Als je contact opneemt met het serviceteam van Epoxywinkel.nl kom je er vanzelf achter wat voor jou het beste is.

Aan de slag met een vloercoating pakket

Als je ervoor kiest om zelf aan de gang te gaan is het handig om het nodige gereedschap te hebben. Bestel je vloercoating via Epoxywinkel.nl, dan zit dat wel goed. Je krijgt namelijk bij je vloercoating een handig vloercoating pakket waarmee je gemakkelijk de laag op je vloer aanbrengt. Dit vloercoating pakket bestaat uit handschoenen, emmers, rollers, kwasten en een spaan. Je kunt op de site zelfs een instructieblad bekijken, zodat je de klus tot een goed einde brengt.

De voordelen van vloercoating

Het grootste voordeel van vloercoating ten opzichte van gietvloeren is dat je slechts één nieuw laagje hoeft aan te brengen. Als je een vlakke oppervlakte hebt kun je er gemakkelijk de beschermende, waterdichte vloercoating overheen aanbrengen. Dit is relatief goedkoop en je hebt ook nog eens de mogelijkheid om tussen diverse kleuren te kiezen. Kijk dus op Epoxywinkel.nl en zie hoe voordelig het aanbrengen van vloercoating is.

Posted in: blog.
Last Modified: juni 8, 2016