Als installateur voor sanitaire voorzieningen, CV-ketels en vloerverwarming heb je natuurlijk comfortabele werkkleding nodig. Werkschoenen zijn erg belangrijk om je voeten te beschermen, maar een handige werkbroek, trui of een speciale jas is ook van belang. Bedrukte werkkleding kan hierbij de doorslaggevende factor zijn voor potentiële klanten. Je werkkleding laten bedrukken zorgt voor een autoritaire uitstraling en zorgt er daarbij ook nog voor dat je bedrijf door de klant beter onthouden en aangeraden wordt.

Werkbroek of overall

Een werkbroek is ideaal, omdat deze voorzien is van vele zakken. Je kunt je spullen altijd kwijt en zo kun je efficiënt werken. Ook is een werkbroek gemaakt van speciaal materiaal waardoor de broek niet snel zal slijten, dat is handig want de broek krijgt vaak nog best wat te voorduren tijdens werkzaamheden. Werkbroeken zijn voorzien speciale kniepads, deze zorgen voor een bescherming van je knieën. Naast een werkbroek is een overall ook handig, hierbij heeft een heel pak dat gemakkelijk aan en uit te trekken is.

Werktrui of T-shirt

Een werkbroek of overall is best bekend en wordt ook veel gedragen, maar een werkshirt of –trui kennen veel mensen niet. Wat is er nou zo bijzonder aan zo`n werktrui of –shirt. Deze zijn vaak gemaakt van ringspun katoen, wat ervoor zorgt dat de trui of het shirt aangenaam zacht aanvoelt. Ook als je bukt of hurkt zal een werktrui of T-shirt je niet irriteren, deze zijn aan de onderkant voorzien van speciale zijsplitjes. De schouders zijn vaak voorzien van extra stevigheid  en de kraag is gemaakt van een elastische stof waardoor je gemakkelijk je shirt of trui kan aan- en uittrekken.

Werkjas

Een werkjas is vooral handig als je ook buiten aan het werk bent. Het is belangrijk dat de jas water- en winddicht is zodat je het niet koud krijgt. Werkjassen zijn ook vaak voorzien van extra veel zakken zodat je alles gemakkelijk bij de hand hebt. Als je ook in het donker buiten werkt is het noodzakelijk dat je een werkjas met reflectie draagt zodat je goed zichtbaar bent.

Posted in: blog.
Last Modified: september 24, 2018