Vriescellen zijn niet alleen handig als u in de horeca werkt, waarbij het onmisbaar is om een goede vriescel te hebben om uw vlees en andere ingrediënten vers te houden, maar kunnen ook handig zijn bij andere industriële doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan een offshore platform waar niet iedere dag een bezoek gebracht kan worden aan de Albert Heijn of Jumbo. Bovendien eten de werknemers op een dergelijke plaats vaak relatief veel. Meerdere (betrouwbare) vriescellen zijn dan van  groot belang om de productiviteit en het moraal van de mannen op peil te houden.

Plaatsen van een vriescel

In welke branche u nu actief bent, het plaatsen en installeren van vriescellen is vakwerk. Zelfs als de vriescel in een open ruimte geïnstalleerd moet worden is het van belang dat de blower voldoende ruimte krijgt om te ventileren. Dit scheelt op termijn namelijk veel energie en zorgt er voor dat de vriescel langer mee kan. Dit betekent dus een besparing in zowel:

  • Energie
  • Levensduur

U hoeft dus langere tijd geen nieuwe investering te doen en bovendien hoeft u minder energiekosten op te hoesten. Op die manier wordt uw investering rendabel. Bij het plaatsen van de vriescel is een professional dan ook geen overbodige luxe. De professional lijkt in eerste instantie een kostenpost, maar deze zal zich in de loop der tijd terug verdienen. Bovendien kan een professional u ook helpen als u een vriescel wilt plaatsen die afwijkende maten heeft. Een dergelijke koelcel op maat kan perfect passen binnen de ruimte die u beschikbaar heeft. Op die manier maakt u optimaal gebruik van de geboden ruimte. Dit kan ook weer zeer aantrekkelijk zijn voor de offshore platformen waar we het eerder in dit artikel over hebben gehad. Bespaar gemakkelijk op uw koelinstallaties aan de hand van een betrouwbare professional.

Posted in: blog.
Last Modified: februari 17, 2015