Wij hebben de belangrijkste redenen om te kiezen voor energie uit zonnepanelen voor u op een rijtje gezet:

 

Investering in de toekomst

 

Door het gebruik van zonnepanelen bespaart u enorm op uw energierekening. Wanneer de energieprijs verandert merkt u daar weinig van, omdat u (deels) uw eigen energie opwekt. Het is tevens een groene investering, waardoor u, wanneer u de investering zakelijk doet, 41% van de aanschafprijs extra mag aftrekken van uw fiscale winst, naast de afschrijving. Daarnaast kunt u als ondernemer in aanmerking komen voor kleinschaligheidsaftrek.

 

Eenvoudig te installeren, geringe ruimtevraag

 

Zonnepanelen en zonnecollectoren kunnen vaak gemakkelijk en snel geplaatst worden. U heeft geen last van de panelen; ze worden veelal op uw dak geïnstalleerd. Dankzij onze vakkundige aangesloten zonnepanelen-bedrijven heeft u een maximaal resultaat met een minimale inspanning.

 

Onuitputbare energiebron

 

Met zonnepanelen maakt u gebruik van de zon om energie op te wekken. De zon is onuitputbaar en een mooi voorbeeld van duurzame energie. Waar fossiele brandstoffen als gas en olie opraken zal u altijd met de energie van de zon kunnen stroom blijven opwekken.

 

Minder afhankelijk van energiebedrijven

 

Het is meestal lastig om een goede energieleverancier te vinden. Sinds de markt open is zijn er veel energieleveranciers die de Nederlandse markt proberen te veroveren. Door het grote aanbod weet u vaak niet welke energieleverancier u moet kiezen. Door zelf zonnepanelen aan te schaffen maakt u uzelf voor een deel onafhankelijk van deze energieleveranciers.

 

Onderhoudsvrij

 

Zonnepanelen hebben buiten het schoonmaken van de panelen geen onderhoud nodig, maar zijn grotendeels zelfreinigend. Wel is het aan te raden om met regelmaat de opbrengst van de zonnepanelen te laten controleren. Zo kunt u controleren of de opbrengst nog overeenkomt met eerder gemeten waarden. Indien uw deze controle liever overlaat aan onze vakkundige medewerkers,

 

 

Niet alleen als de zon schijnt

 

Zonnepanelen wekken ook energie op als de zon niet schijnt. Zonnepanelen nemen namelijk ook het licht van het aanwezige daglicht op. Daarmee doen zonnepanelen niet alleen hun werk in de zomer, maar wekken ook in de winter energie op en heeft u het gehele jaar profijt van de zonnepanelen.

 

Meerwaarde voor uw huis

 

Niet alleen is het voor een huizenkoper interessant dat de energie op wordt gewekt door de zonnepanelen op het dak, maar ook dat de zonnepanelen-installatie een positief effect heeft op het energielabel van uw woning. Dus zowel de stroomwinning, verbetering van het energielabel en de kostenbesparing op een energieleverancier zorgen ervoor dat uw huis een belangrijke meerwaarde krijgt.

 

Gemakkelijk en snel aan te vragen

 

Om snel en gemakkelijk offertes aan te vragen kunt u gebruik maken van een vergelijkingssite. Een voorbeeld hiervan is https://123zonnepanelenvergelijken.nl/offerte-formulier/

Posted in: blog.
Last Modified: april 17, 2017