Zelf een CV-storing oplossen is mogelijk wanneer de storing relatief klein is en u voldoende kennis heeft om de storing op vakkundige wijze te verhelpen. Echter, wanneer u geen kennis van CV-ketels heeft, dan is het zeker niet aan te raden om zelf een CV-storing op de lossen. U kunt dan beter de CV-storing laten oplossen door een professional. In dit geval staan wij uiteraard graag voor u klaar wanneer u in de regio Den Haag woont. Wij hebben een professionele storingsdienst die op korte termijn ter plaatse komt om de CV-storing voor u op te lossen.

Een CV-storing laten oplossen op de korte termijn
In veel gevallen begint de ketel een vreemd of afwijkend geluid te maken als teken dat er iets niet helemaal in de haak is. Soms gaat dit geluid vanzelf weer weg na verloop van tijd. Echter, dit is niet een teken dat er niets aan de hand is. Het geluid wordt, of werd, immers door iets veroorzaakt. Wanneer u een afwijkend geluid in de ketel constateert, dan is het eigenlijk al aan te raden om het op korte termijn na te laten kijken, ook wanneer zich nog geen storing voordoet. U kunt dan vaak grotere problemen gemakkelijk, en voordelig, voorkomen. Wanneer u niet direct stappen onderneemt, dan kunt u last krijgen van een CV-storing. Dit merkt u doordat er ineens lekkage ontstaat, doordat de douche geen warm water meer geeft of doordat de verwarming niet meer aanslaat. In dit geval kunt u de CV-storing laten oplossen door onze storingsdienst in de regio Den Haag.

24/7 service
U kunt een CV-storing laten oplossen op de korte termijn. Onze ervaren CV monteurs staan zeven dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar om de problemen met de ketel op te lossen. In sommige gevallen kan een ketelvervanging een betere oplossing zijn. Wij adviseren u hier graag over.

Posted in: blog.
Last Modified: maart 16, 2016